O čem je Learn-Online-Languages

Pro koho je LOL vhodný? Lidi v dnešní době mají čím dál tím méně času, chtějí trávit čas s rodinou, práce je pohlcuje a jak všichni víme, nejlepší způsob, jak se jazyk naučit je odjet do dané země a strávit tam nějaký čas s místními. U mnoha lidí však není možné se jen tak trhnout a na dva měsíce odjet do ciziny, a proto nabízíme lekce němčiny online právě s rodilými mluvčími, kteří žijí v německy mluvících zemích. Lidi si díky tomu mohou odposlouchat přízvuk, učit se bez chyb a poznat tamní zvyky a tradice. A to je vše možné přímo z práce, domova, kavárny, auta, prostě kde se Vám zrovna chce být.

Proč se jmenujeme LOL? Celý náš koncept si zakládá na kamarádském vztahu mezi lektorem a žákem. Lidi se chtějí bavit, odpočinout si po práci a my nechceme, aby měli pocit, že na lekci musí z povinnosti, našim cílem je, aby se na výuku těšili a věděli, že svůj čas investovali efektivně. Každá lekce má přinést žákovi něco nového a lektoři hodiny a témata sestavují individuálně podle potřeb klienta. Aby si obě strany „sedly“, začíná se zkušební lekcí, kde žák vysvětlí proč se chce jazyk naučit. Někdo němčinu potřebuje k práci, někdo má známé v Německu a chce se při návštěvě domluvit a jiní chtějí komunikovat, aby jazyk nezapomněli. 

Jak často by se člověk měl věnovat němčině? Pro začátečníky doporučujeme výuku 2-3x týdně, jelikož aby člověk viděl rychlý posun, je potřeba se jazyku věnovat intenzivněji. K tomu jsou samozřejmě potřeba domácí úkoly, příprava, opakování a slovíčka – těch není nikdy dost. Pro pokročilé, kteří chtějí především konverzovat doporučujeme lekce 1-2x týdně, aby si jazyk udrželi a naučili se třeba i tamní přízvuk a fráze. Ve volném čase si mohou číst různé články, německé knihy či koukat na filmy a seriály.

Pokud chce člověk vidět výsledky, je potřeba jazyku věnovat hodně času, ale trpělivost a píle se každému, kdo má vůli, vyplatí! Investice do jazyků a vzdělání vede k životnímu úspěchu a osobní spokojenosti. 

© 2024, Learn Online Languages | Všechna práva vyhrazena.