Nejlepší benefity pro zaměstnance.

Nejlepší benefity pro zaměstnance: Online výuka a procvičování. Třeba angličtiny.

Vzdělávání, zejména jazykové, patří k nejvíce ceněným benefitům ve firmách. Spolu se stravenkami a benefitními kartami se řadí mezi nejlepší benefity pro zaměstnance. Investice do zvyšování jazykové úrovně zaměstnanců je výhodná nejen pro ně samotné, ale i pro firmu, jejich zaměstnavatele. Schopnost zaměstnance komunikovat v angličtině nebo němčině umožňuje firmě využít jeho potenciál v mezinárodním prostředí a zároveň zvyšovat kvalifikaci prostřednictvím nejaktuálnějších zahraničních materiálů. To přináší výhody oběma stranám.

Online výuka angličtiny i ostatních jazyků jako klíčový benefit.

Pandemie Covid-19 přinesla mohutný impuls pro rozvoj online výuky angličtiny a dalších jazyků. Většina zaměstnanců je již obeznámena s online komunikací prostřednictvím platforem jako Skype nebo Teams, ať už prostřednictvím vlastních zkušeností nebo zkušeností svých dětí, které absolvovaly lekce angličtiny online v rámci celkové koncepce výuky.

Naše nabídka na https://learnonlinelanguages.com již v té době zahrnovala širokou škálu jazykových kurzů v rámci individuální výuky. Individuální výuka angličtiny online a nebo i doučování francouzštiny jsou dnes již běžnou praxí. Při procvičování angličtiny online je možnost výběru lektora, ať už českého nebo rodilého mluvčího, klíčovou výhodou. Naše nabídka tak představuje ideální řešení pro firemní vzdělávání. Ať už hledáte lektora pro doučování francouzštiny, němčiny nebo procvičování angličtiny online, vždy pro vás máme vhodné řešení.

Individuální lekce angličtiny online: Ideální benefit pro váš plán vzdělávání zaměstnanců.

Pokud přemýšlíte nad tím, jaký nejlepší benefit pro zaměstnance přidat do vašeho plánu vzdělávání zaměstnanců, zvolte naše individuální online lekce světových jazyků. K našim výhodám bezesporu patří:

  • Unikátní koncept online konverzačních kurzů ve více než 11 světových jazycích.
  • Široká nabídka online lekcí s více než 20 lektory, včetně českých i rodilých mluvčích.
  • Individuální výuka přizpůsobená potřebám manažerů, odborníkům nebo i obchodníkům.
  • Flexibilita – zaměstnanec si podle svých časových možností a jazykové úrovně vybere vhodného lektora
  • Zkušební lekce - nejste si jisti jazykovou úrovní zaměstnance? Může si vybrat z nabídky lektorů v rámci Zkušební lekce a rozhodnout se až později.

 

Tímto způsobem můžete zajistit svým zaměstnancům ten nejlepší benefit – možnost růstu a zvyšování kvalifikace prostřednictvím online vzdělávání. Specializujeme se na jak na výuku, tak i doučování angličtiny i dalších světových jazyků pro dospělé i pro děti. Více informací a rozšířenou nabídku zvýhodněných balíčků naleznete ZDE - https://learnonlinelanguages.com/cenik.

 

© 2024, Learn Online Languages | Všechna práva vyhrazena.